PVC Stolarija Amileo


Obrt za proizvodnju PVC i ALU stolarije "AMILEO" osnovan je 2001. godine. Obrt je započeo sa radom kao mali obiteljski posao, koji je s vremenom postao poznato ime za vrhunsku kvalitetu na području proizvodnje PVC stolarije.

PVC stolarija se proizvodi od visokovrijednog, tvrdog PVC profila njemačkog proizvođača Salamander, koji svojom kvalitetom i dizajnom jamči zadovoljstvo krajnjeg kupca. Zadovoljstvo kupca proizlazi i iz činjenice da PVC stolarija Amileo u većem dijelu svog poslovanja radi na temelju preporuka zadovoljnih kupaca, iz razloga što vrhunski proizvod uključuje vrhunsku uslugu koju PVC stolarija Amileo nudi svojim kupcima, savjetovanjem, izradom najboljih mogućih rješenja, isporukom u zadanom roku, kvalitetnom stolarijom, te brzom i urednom demontažom i montažom.

PVC stolarija Zagreb

Godine 2008. PVC stolarija Amileo se preselila u novi, moderni proizvođačko-prodajni pogon u kojem se kompjutorski upravljanim linijama proizvode PVC prozori i vrata. Novi proizvodni pogon se sastoji od 1.380 m2, od toga proizvodnog 1.180 m2, a izložbeno-prodajnog prostora 200 m2. Svojim usavršavanjem PVC stolarija Amileo postaje jedna od najopremljenijih tvornica u Hrvatskoj.