PVC prozori


Prozori se rade različitih oblika i veličina, s roletama ili bez. Ukoliko obrt Amileo vrši ugradnju PVC stolarije, obavezno se prije proizvodnje tj. kod dogovora ide na izmjeru na Vašem objektu. Prozori se mogu napraviti po Vašim željama ili po unaprijed donesenim normama. Važna stavka kod samog prozora, osim vrste profila i svega već navedenog je i ostakljenje. Ostakljenje možemo ponuditi putem IZO stakla od dva puta po 4 mm ili neke druge vrste stakla, sve po dogovoru. Vrsta stakla koja se stavlja na prozor može uveliko pridonjeti uštedi energije u Vašem domu, tako da tome treba pridodati veliku važnost. Ispod prozora PVC stolarija Amileo ugrađuje spojnice klupčice tj. podštok koji omogućuje ispravnu montažu vanjske i unutanjih klupčica. Znači klupčica se može podvući ispod prozora, što spriječava da kiša koja se slijeva niz prozor ulazi u zid Vaše kuće. Iz ponude, PVC stolarija Amileo može izdvojiti unutarnje PVC klupčice bijele ili boje umjetnog mramora, odnosno vanjske ALU klupčice bijele boje. Iz sveg navedenog možete zaključiti da ćete odabirom PVC stolarije Amileo za izradu Vašeg pvc prozora dobiti proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe i želje.

Koje je trenutačno najbolje rješenje na tržištu kad su u pitanju prozori?

Ako razmišljate koju vrstu stolarije ugraditi u nove prostore ili zamjeniti postojeće, onda je svakako na prvom mjestu po važnosti materijal kad je u pitanju stolarija. Svakako trebate imati na umu da se prozori ne mjenjanju svaki dan, da vas osim zida i prozor dijeli od vanjskih vremenskih utjecaja i zvukova koje proizvodi čovjek, automobili, industrija ili priroda.
Uzevši sve u obzir odabirom pvc prozora uštedjeti ćete novac a vašem domu osigurati sigurnost, zvučnu izolaciju, komfor i udobnost.

Ovo su samo od nekih prednosti koje pružaju PVC prozori.

Ušteda Energije - je svakako jedna od najvažnijih prednosti koje pružaju pvc prozori i zbog kojih se najčešće koriste kako za nove tako i za postojeće objekte
Zvučna izolacija - izolacija je izvrsna u usporedbi s prozorima od drugih materijala
Održavanje - jednostavno i lako
Trajanje - dug vijek trajanja
Odnos uloženog i dobivenog - odličan odnos
Ekologija - ekološki prihvatljivi proizvodi
Otpornost - PVC prozori otporni su na sve vremenske nedaće, prilike i neprilike
Estetika - širok spektar svih mogućih boja i detalja