PVC vrata


Najljepša i najkvalitetnija na Vašoj kući trebaju biti ulazna vrata, to u PVC stolariji Amileo shvaćaju i to Vam pružaju. U proizvodnji ulaznih vrata PVC stolarija Amileo pazi na svaki detalj.

Ulazna vrata rade se od širokog krila koji se iskazuje visokom kvalitetom, dizajnom i masivnošću, u krilo i okvir se ugrađuje ojačanje od 2 mm kvadratnog pocinčanog čelika po cijeloj dužini i širini. Na sva vrata se stavljaju Dr. Hahn panti i ugrađuju se sigurnosne brave. Ulazna vrata trebaju biti dugovječna i trebaju zadovoljiti sve želje kupaca kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću.

Za PVC vrata podrazumjeva se da u potpunosti zadovoljavaju sve sigurnosne zahtjeve, pritom ne treba zanemariti niti vizualni izgled, odnosno estetiku. Vrata moraju biti čvrsta te imati dugogodišnji vijek trajanja.
Kiša, snijeg, vlaga, visoka temperatura, niska temperatura - sve su to vanjski faktori koji stalno utječu na vrata. Ovakva izloženost vremenskim prilikama i neprilikama zahtjeva od vrata da budu izrađena od matarijala koji je otporan i postojan na sve navedene nepovoljne faktore. Profili od kojih se izrađuju pvc vrata sadrže više komora te takvi pružaju najbolju moguću zaštitu kako od visokih i niskih temeteratura tako i od svih zvukova koji mogu biti prirodni ili posljedica ljudske aktivnosti.
Kvaliteta materijala od kojih su izrađena pvc vrata ne obuhvaća samo materijale već i boju koja zadovoljava iste kvalitativne norme kad je u pitanju postojanost i izdržljivost na vremenske prilike.

Zašto se odlučiti za PVC vrata?

Pvc vrata vam pružaju najbolju moguću toplinsku i zvučnu izolaciju te protuprovalnu zaštitu, a održavanje je jednostavno jer nema potrebe za novim bojanjem.