PVC vrata


Najljepša i najkvalitetnija na Vašoj kući trebaju biti ulazna vrata, to u PVC stolariji Amileo shvaćaju i to Vam pružaju. U proizvodnji ulaznih vrata PVC stolarija Amileo pazi na svaki detalj.

Ulazna vrata se rade od širokog krila koji se iskazuje visokom kvalitetom, dizajnom i masivnošću, u krilo i okvir se ugrađuje ojačanje od 2 mm kvadratnog pocinčanog čelika po cijeloj dužini i širini. Na sva vrata se stavljaju Dr. Hann panti i ugrađuju se sigurnosne brave. Ulazna vrata trebaju biti dugovječna i trebaju zadovoljiti sve želje kupaca kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću.

Za PVC vrata podrazumjeva se da u potpunosti zadovoljavaju sve sigurnosne zahtjeve, pritom ne treba zanemariti niti vizualni izgled odnosno estetiku. Vrata moraju biti čvrsta te imati dugogodišnji vijek trajanja.
Kiša, snijeg, vlaga, visoka temperatura, niska temperatura sve su to vanjski faktori koji stalno utječu na vrata. Ovakva izloženost vremenskim prilikama i neprilikama zahtjeva od vrata da budu izrađena od matarijala koji je otporan i postojan na sve navedene nepovoljne faktore.Profili od kojih se izrađuju pvc vrata sadrže više komora te takvi pružaju najbolju moguću zaštitu kako od visokih i niskih temeteratura tako i od svih zvukova koji mogu biti prirodni ili posljedica ljudske aktivnosti.
Kvaliteta materijala od kojih su izrađena pvc vrata ne obuhvaća samo materijale već i boju koja zadovoljava iste kvalitativne norme kad je u pitanju postojanost i izdržljivost na vremenske prilike.

Zašto se odlučiti za PVC vrata?

Pvc vrata vam pružaju najbolju moguću toplinsku i zvučnu izolaciju te protuprovalnu zaštitu, a održavanje je jednostavno jer nema potrebe za novim bojanjem.